Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De kleine, gave koolbladen in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
Het sjalotje schillen en in kleine stukjes snijden. De pruimtomaten in kleine stukjes snijden. De olie in een wok of koekenpan verhitten en de stukjes sjalot en tomaat kort roerbakken.
Vervolgens de jonge kapucijners en de chilipoeder erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Dit mengsel over de koolbladen verdelen en oprollen.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), Weizen, amberkleurig bier, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, donker bier (bijvoorbeeld dubbel tussen 5 en 7 vol%), Session India Pale Ale, tussen 3 en 5 vol%.
De kleine, gave koolbladen in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
Het sjalotje schillen en in kleine stukjes snijden. De pruimtomaten in kleine stukjes snijden. De olie in een wok of koekenpan verhitten en de stukjes sjalot en tomaat kort roerbakken.
Vervolgens de jonge kapucijners en de chilipoeder erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Dit mengsel over de koolbladen verdelen en oprollen.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), Weizen, amberkleurig bier, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, donker bier (bijvoorbeeld dubbel tussen 5 en 7 vol%), Session India Pale Ale, tussen 3 en 5 vol%.