De kalkoenfilet in gelijkmatige blokjes snijden. In een mengschaal de cajunkruiden mengen met de olie en het limoen- of citroensap. Goed roeren en de kalkoenfilet gedurende 2 tot 3 uur in dit mengsel marineren. Af en toe omkeren.
Kalkoenfilet aan spiesjes rijgen, deppen en op een grillpan, onder de grill van de oven of op de barbecue aan beide kanten lichtbruin laten worden. Af en toe omkeren. Voor het einde van het grillen lichtjes met een penseel met de overgebleven marinade bestrijken en nog kort grillen.
Pitabroodjes volgens de gebruiksaanwijzing verwarmen. Vullen met blokjes rode paprika, lente-ui en plakjes tomaat. Op smaak brengen met peper en zout en de kalkoenspiesjes erover verdelen. Een goed gekoeld glas Texels Skuumkoppe erbij drinken. Dit verfrissende tarwebier combineert goed met de licht kruidige smaak van de gegrilde kalkoenfiletin combinatie met de frisse smaak van de groenten.
De kalkoenfilet in gelijkmatige blokjes snijden. In een mengschaal de cajunkruiden mengen met de olie en het limoen- of citroensap. Goed roeren en de kalkoenfilet gedurende 2 tot 3 uur in dit mengsel marineren. Af en toe omkeren.
Kalkoenfilet aan spiesjes rijgen, deppen en op een grillpan, onder de grill van de oven of op de barbecue aan beide kanten lichtbruin laten worden. Af en toe omkeren. Voor het einde van het grillen lichtjes met een penseel met de overgebleven marinade bestrijken en nog kort grillen.
Pitabroodjes volgens de gebruiksaanwijzing verwarmen. Vullen met blokjes rode paprika, lente-ui en plakjes tomaat. Op smaak brengen met peper en zout en de kalkoenspiesjes erover verdelen. Een goed gekoeld glas Texels Skuumkoppe erbij drinken. Dit verfrissende tarwebier combineert goed met de licht kruidige smaak van de gegrilde kalkoenfiletin combinatie met de frisse smaak van de groenten.