In een mengkom de plakjes radijs, blokjes aardappel, blokjes komkommer en bieslook met de mayonaise mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Naar smaak extra mayonaise gebruiken.
Over bordjes verdelen en met de plakjes heilbotfilet garneren. Warme toast of reepjes licht geroosterde ciabatta erbij serveren.
Een licht gekoeld proefglas (15 cl) of glas Westmalle Trappist Tripel erbij serveren. De fruitige en volmondige smaak van Westmalle Trappist Tripel combineert goed met de licht gerookte smaak van de heilbotfilet en de licht pittige smaak van de radijs in combinatie met de frisse smaak van de komkommer en bieslook.
In een mengkom de plakjes radijs, blokjes aardappel, blokjes komkommer en bieslook met de mayonaise mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Naar smaak extra mayonaise gebruiken.
Over bordjes verdelen en met de plakjes heilbotfilet garneren. Warme toast of reepjes licht geroosterde ciabatta erbij serveren.
Een licht gekoeld proefglas (15 cl) of glas Westmalle Trappist Tripel erbij serveren. De fruitige en volmondige smaak van Westmalle Trappist Tripel combineert goed met de licht gerookte smaak van de heilbotfilet en de licht pittige smaak van de radijs in combinatie met de frisse smaak van de komkommer en bieslook.