Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Heekfilet met licht gerookte paprikapoeder, komijn en Scheveninger Tripel
Home
Bier Cuisine
Recepten
Heekfilet met licht gerookte paprikapoeder, komijn en Scheveninger Tripel
Categorie
Hoofdgerechten
Add to List
Opbrengsten
1 portie
Kwart (0.25 opdieningen)
Half (0.5 opdieningen)
Standaard (1 opdiening)
Dubbel (2 opdieningen)
Drievoudig (3 opdieningen)
400 tot 500 gram heekfilet, of zeebaarsfilet of andere stevige vissoort
4
teentjes geschilde knoflook, uit de knijper
1
theelepel
komijnpoeder
2
theelepels
Pimentón de La Vera (picante)
6
eetlepels
olijfolie
1
eetlepel
vers limoen- of citroensap
3
eetlepels
zonnebloemolie, om te bakken
2
eetlepels
bloem
peper uit de molen en zout naar smaak
Ingrediënten
400 tot 500 gram heekfilet, of zeebaarsfilet of andere stevige vissoort
4
teentjes geschilde knoflook, uit de knijper
1
theelepel
komijnpoeder
2
theelepels
Pimentón de La Vera (picante)
6
eetlepels
olijfolie
1
eetlepel
vers limoen- of citroensap
3
eetlepels
zonnebloemolie, om te bakken
2
eetlepels
bloem
peper uit de molen en zout naar smaak
Aanwijzingen
Notes
Heekfilet met licht gerookte paprikapoeder, komijn en Scheveninger Tripel
Ingrediënten
Aanwijzingen
Share
Tweet
Save
Share
Email
Het bier bij dit recept:
Naam:
Scheveninger Tripel
Type:
Tripel
Brouwerij:
Brouwerij Scheveningen