Heekfilet met licht gerookte paprikapoeder, komijn en Scheveninger Tripel

Opbrengsten1 portie
 400 tot 500 gram heekfilet, of zeebaarsfilet of andere stevige vissoort
 4 teentjes geschilde knoflook, uit de knijper
 1 theelepel komijnpoeder
 2 theelepels Pimentón de La Vera (picante)
 6 eetlepels olijfolie
 1 eetlepel vers limoen- of citroensap
 3 eetlepels zonnebloemolie, om te bakken
 2 eetlepels bloem
 peper uit de molen en zout naar smaak

Ingrediënten

 400 tot 500 gram heekfilet, of zeebaarsfilet of andere stevige vissoort
 4 teentjes geschilde knoflook, uit de knijper
 1 theelepel komijnpoeder
 2 theelepels Pimentón de La Vera (picante)
 6 eetlepels olijfolie
 1 eetlepel vers limoen- of citroensap
 3 eetlepels zonnebloemolie, om te bakken
 2 eetlepels bloem
 peper uit de molen en zout naar smaak

Aanwijzingen

Notes

Heekfilet met licht gerookte paprikapoeder, komijn en Scheveninger Tripel