Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De zaadlijst uit de komkommer verwijderen. Met een trekkertje (zesteur) flinterdunne sliertjes uit de komkommer snijden.
De ui schillen en in flinterdunne ringen snijden.
Het citroensap en de olie met een staafmixer mengen. Dit mengsel in een schaal of kom gieten en de komkommer en rode ui ringen gedurende 2 tot 3 uur marineren. Na het marineren op smaak brengen met peper en zout.
De haringen met de gemarineerde komkommer en rode ui beleggen. Met dunne plakjes gekookte aardappel of licht geroosterde reepjes stokbrood of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren: pilsener, witbier, Weissbier, blond bier, licht, tussen 5 en 7 vol%, milde Engelse India Pale Ale tussen 5 en 7 vol%.
De zaadlijst uit de komkommer verwijderen. Met een trekkertje (zesteur) flinterdunne sliertjes uit de komkommer snijden.
De ui schillen en in flinterdunne ringen snijden.
Het citroensap en de olie met een staafmixer mengen. Dit mengsel in een schaal of kom gieten en de komkommer en rode ui ringen gedurende 2 tot 3 uur marineren. Na het marineren op smaak brengen met peper en zout.
De haringen met de gemarineerde komkommer en rode ui beleggen. Met dunne plakjes gekookte aardappel of licht geroosterde reepjes stokbrood of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren: pilsener, witbier, Weissbier, blond bier, licht, tussen 5 en 7 vol%, milde Engelse India Pale Ale tussen 5 en 7 vol%.