Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De appel schillen, klokhuis verwijderen, in gelijkmatige blokjes snijden en in een mengkom doen. Reepjes knolselderij, mayonaise en fijngeknipte bieslook erbij doen en goed roeren.
Op smaak brengen met peper en zout. Samen met de plakjes haring over cylinderglaasjes of kleine schaaltjes verdelen en met kappertjes garneren. Met dunne reepjes licht geroosterd stokbrood serveren.
Aanbevolen bieren: pils, witbier, Weissbier, blond tussen 5 en 7 vol%, IPA (niet te zwaar gehopt; mild van smaak) tussen 5 en 7 vol%.
De appel schillen, klokhuis verwijderen, in gelijkmatige blokjes snijden en in een mengkom doen. Reepjes knolselderij, mayonaise en fijngeknipte bieslook erbij doen en goed roeren.
Op smaak brengen met peper en zout. Samen met de plakjes haring over cylinderglaasjes of kleine schaaltjes verdelen en met kappertjes garneren. Met dunne reepjes licht geroosterd stokbrood serveren.
Aanbevolen bieren: pils, witbier, Weissbier, blond tussen 5 en 7 vol%, IPA (niet te zwaar gehopt; mild van smaak) tussen 5 en 7 vol%.