De harderfilets met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
De bouillon in een sauspan verwarmen en de Thaise curry erdoor roeren. De rode soort is milder dan de groene soort. Goed roeren en de hittebron op de laagste stand zetten.
Na 5 minuten de kokoscrème erdoor roeren en 3 tot 5 minuten al roerende op de laagste stand verwarmen. Vervolgens de kleine blokjes verse mango erdoor roeren. De saus warm houden.
De bloem in een plastic zak doen, de harderfilets erbij doen en de plasticzak sluiten. Goed schudden zodat de bloem zich gelijkmatig over de filets verdeelt. De overtollige bloem afschudden. De olie in een koekenpan verhitten en de harderfilets om en om lichtbruin bakken.
De warme harderfilets en saus over voorverwarmde borden verdelen en met blaadjes verse koriander of Thaise basilicum garneren.
Met witte rijst of mihoen serveren, vergezeld van een licht gekoeld proefglaasje (15 cl) of glas Brand Krachtig Blond. De combinatie van de fruitigheid en de aangename bitterheid van dit bier, ondersteunt de pittige smaak van de saus in combinatie met het lichte zoetje van de blokjes verse mango.
De harderfilets met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
De bouillon in een sauspan verwarmen en de Thaise curry erdoor roeren. De rode soort is milder dan de groene soort. Goed roeren en de hittebron op de laagste stand zetten.
Na 5 minuten de kokoscrème erdoor roeren en 3 tot 5 minuten al roerende op de laagste stand verwarmen. Vervolgens de kleine blokjes verse mango erdoor roeren. De saus warm houden.
De bloem in een plastic zak doen, de harderfilets erbij doen en de plasticzak sluiten. Goed schudden zodat de bloem zich gelijkmatig over de filets verdeelt. De overtollige bloem afschudden. De olie in een koekenpan verhitten en de harderfilets om en om lichtbruin bakken.
De warme harderfilets en saus over voorverwarmde borden verdelen en met blaadjes verse koriander of Thaise basilicum garneren.
Met witte rijst of mihoen serveren, vergezeld van een licht gekoeld proefglaasje (15 cl) of glas Brand Krachtig Blond. De combinatie van de fruitigheid en de aangename bitterheid van dit bier, ondersteunt de pittige smaak van de saus in combinatie met het lichte zoetje van de blokjes verse mango.