
Bereidingswijze:
In een mengkom alle ingrediënten met de mayonaise en roomkaas mengen. Goed omscheppen. Op smaak brengen met peper en zout. Eventueel selderijzout, naar smaak. De mengkom een uur in de koelkast plaatsen om iets op te stijven. Over bordjes of schaaltjes verdelen.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, amberkleurig bier, bijvoorbeeld Spéciale Belge tussen 5 en 8 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de combinatie van de kort gestoomde zalmfilet en gerookte zalm en de frisse toets van de overige ingrediënten.
Bereidingswijze:
In een mengkom alle ingrediënten met de mayonaise en roomkaas mengen. Goed omscheppen. Op smaak brengen met peper en zout. Eventueel selderijzout, naar smaak. De mengkom een uur in de koelkast plaatsen om iets op te stijven. Over bordjes of schaaltjes verdelen.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, amberkleurig bier, bijvoorbeeld Spéciale Belge tussen 5 en 8 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de combinatie van de kort gestoomde zalmfilet en gerookte zalm en de frisse toets van de overige ingrediënten.