Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk
Type: Mei- of lentebock
De lente-uien of dunne preitjes halveren en met een snufje zout beetgaar koken of beetgaar in een stoommandje boven heet water stomen.
De mayonaise en mascarpone mengen met het fijngehakte ei, fijngeknipte verse bieslook en 1 eetlepel kappertjes. Op smaak brengen met peper en zout.
De lente-uien of dunne preitjes op borden rangschikken en de gerookte zalmfilet, gemengde mayonaise en 1 eetlepel kappertjes erover verdelen.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), Session IPA tussen 3 en 5 vol%, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 7 vol%, India Pale Ale (milde versie, niet te zwaar gehopt).
De lente-uien of dunne preitjes halveren en met een snufje zout beetgaar koken of beetgaar in een stoommandje boven heet water stomen.
De mayonaise en mascarpone mengen met het fijngehakte ei, fijngeknipte verse bieslook en 1 eetlepel kappertjes. Op smaak brengen met peper en zout.
De lente-uien of dunne preitjes op borden rangschikken en de gerookte zalmfilet, gemengde mayonaise en 1 eetlepel kappertjes erover verdelen.
Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), Session IPA tussen 3 en 5 vol%, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 7 vol%, India Pale Ale (milde versie, niet te zwaar gehopt).