De fijngeknipte verse dille in een mengkom met de mayonaise en grove mosterd mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De plakjes gerookte zalmfilet over bordjes verdelen en met de zeekraal en dunne plakjes radijs garneren. Een licht gekoeld glas of proefglaasje (15 cl) Westmalle Trappist Tripel erbij serveren. Dit volmondige blonde bier van 9,5 vol% met een fruitig aroma van onder meer banaan, licht kruidige aroma’s en een aangename licht droge afdronk, combineert goed met de licht gerookte smaak van de zalmfilet, de subtiele frisse toets van dille, de pittige smaak van de radijs en het zilte van de zeekraal.
De fijngeknipte verse dille in een mengkom met de mayonaise en grove mosterd mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De plakjes gerookte zalmfilet over bordjes verdelen en met de zeekraal en dunne plakjes radijs garneren. Een licht gekoeld glas of proefglaasje (15 cl) Westmalle Trappist Tripel erbij serveren. Dit volmondige blonde bier van 9,5 vol% met een fruitig aroma van onder meer banaan, licht kruidige aroma’s en een aangename licht droge afdronk, combineert goed met de licht gerookte smaak van de zalmfilet, de subtiele frisse toets van dille, de pittige smaak van de radijs en het zilte van de zeekraal.