Gerookte eendenborstfilet en een dressing met Framboos van Tommie Sjef Wild Ales

Opbrengsten1 portie
 300 g licht gerookte eendenborstfilet, in dunne plakjes
 4 eetlepels zonnebloemolie
 8 eetlepels Framboos van Tommie Sjef Wild Ales
 50 tot 75 gram verse gemengde sla, met snijbiet, rucola, botersla
 peper uit de molen en zout naar smaak
1

In een mengkom de Framboos met een staafmixer mengen met de olie. Op smaak brengen met peper en zout.

2

De gemengde sla op bordjes rangschikken en de plakjes gerookte eendenborstfilet en dressing erover verdelen.

3

Een proefglaasje (10 of 15 cl) Framboos van Wild Ales van Tommie Sjef erbij serveren. Dit fruitige, aangename licht zure bier komt goed tot z’n recht bij de smaak van de dressing, de licht gerookte toets van de eendenborstfilet en het knapperige van de verse slasoorten. Met warme toast of ciabatta serveren.

Ingrediënten

 300 g licht gerookte eendenborstfilet, in dunne plakjes
 4 eetlepels zonnebloemolie
 8 eetlepels Framboos van Tommie Sjef Wild Ales
 50 tot 75 gram verse gemengde sla, met snijbiet, rucola, botersla
 peper uit de molen en zout naar smaak

Aanwijzingen

1

In een mengkom de Framboos met een staafmixer mengen met de olie. Op smaak brengen met peper en zout.

2

De gemengde sla op bordjes rangschikken en de plakjes gerookte eendenborstfilet en dressing erover verdelen.

3

Een proefglaasje (10 of 15 cl) Framboos van Wild Ales van Tommie Sjef erbij serveren. Dit fruitige, aangename licht zure bier komt goed tot z’n recht bij de smaak van de dressing, de licht gerookte toets van de eendenborstfilet en het knapperige van de verse slasoorten. Met warme toast of ciabatta serveren.

Notes

Gerookte eendenborstfilet en een dressing met Framboos van Tommie Sjef Wild Ales