Het bier bij dit recept:
Naam: Budels Bio Honing
Type: Blond
Kropsla of gemengde sla afspoelen en in een vergiet laten uitlekken.
De jonge geitenkaasjes zo kort mogelijk in een voorverwarmde oven plaatsen. De peer schillen, halveren, klokhuis verwijderen en in dunne plakjes snijden. De uitgelekte sla in een mengkom met de olie mengen en op smaak brengen met peper en zout. De sla over borden verdelen, warme geitenkaas in het midden plaatsen en met de bloemenhoning bedruipen. Met dunne plakjes peer en kleine pijnboompitten garneren.
Met warme toast of ciabatta serveren, vergezeld van een goed gekoeld glas Budels Bio Honing. Dit zachte en frisse blonde bier van 4,5 vol% met een vleugje honing, past goed bij de romige smaak van de jonge geitenkaas in combinatie met de zachte fruitige smaak van de rijpe peer en de bloemenhoning.
Kropsla of gemengde sla afspoelen en in een vergiet laten uitlekken.
De jonge geitenkaasjes zo kort mogelijk in een voorverwarmde oven plaatsen. De peer schillen, halveren, klokhuis verwijderen en in dunne plakjes snijden. De uitgelekte sla in een mengkom met de olie mengen en op smaak brengen met peper en zout. De sla over borden verdelen, warme geitenkaas in het midden plaatsen en met de bloemenhoning bedruipen. Met dunne plakjes peer en kleine pijnboompitten garneren.
Met warme toast of ciabatta serveren, vergezeld van een goed gekoeld glas Budels Bio Honing. Dit zachte en frisse blonde bier van 4,5 vol% met een vleugje honing, past goed bij de romige smaak van de jonge geitenkaas in combinatie met de zachte fruitige smaak van de rijpe peer en de bloemenhoning.