Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De ansjovisfilets met keukenpapier deppen.
Met een speciaal vormpje rondjes uit de knolselderij steken. De rondjes met een snufje zout beetgaar koken. Afspoelen en in een vergiet laten uitlekken. De rondjes in een mengschaal doen en met olie insmeren. Onder de grill van de oven, op of op een grillpan kort om en grillen.
Gegrilde rode paprika, ansjovisfilets en kleine kappertjes over de rondjes gegrilde knolselderij verdelen.
Aanbevolen bieren: pilsener, witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale (IPA) tussen 3 en 5 vol% en India Pale Ale (niet te zwaar gehopt).
De ansjovisfilets met keukenpapier deppen.
Met een speciaal vormpje rondjes uit de knolselderij steken. De rondjes met een snufje zout beetgaar koken. Afspoelen en in een vergiet laten uitlekken. De rondjes in een mengschaal doen en met olie insmeren. Onder de grill van de oven, op of op een grillpan kort om en grillen.
Gegrilde rode paprika, ansjovisfilets en kleine kappertjes over de rondjes gegrilde knolselderij verdelen.
Aanbevolen bieren: pilsener, witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale (IPA) tussen 3 en 5 vol% en India Pale Ale (niet te zwaar gehopt).