De kipdijenfilet gedurende 1 tot 2 uur in een mengsel van 3 eetlepels olie en 2 eetlepels vers citroensap marineren. Af en toe omkeren.
In een mengkom de rode biet, bleekselderij en komkommer met 4 eetlepels olie, sinaasappelsap en fijngehakte verse bieslook met een staafmixer mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De kipdijenfilet iets deppen en op een grillpan, onder de grill van de oven of op de barbecue lichtbruin roosteren. Af en toe omkeren. Iets laten afkoelen en in dunne plakjes snijden.
De salade op de borden plaatsen en de plakjes kipdijenfilet erover verdelen. Met ciabatta of repen Turks brood serveren, vergezeld van Saison Noordt. Dit verfrissende en fruitige bier met een aangename licht droge afdronk, combineert goed met de frisheid van de salade en de licht geroosterde smaak van de kipdijenfilet.
De kipdijenfilet gedurende 1 tot 2 uur in een mengsel van 3 eetlepels olie en 2 eetlepels vers citroensap marineren. Af en toe omkeren.
In een mengkom de rode biet, bleekselderij en komkommer met 4 eetlepels olie, sinaasappelsap en fijngehakte verse bieslook met een staafmixer mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
De kipdijenfilet iets deppen en op een grillpan, onder de grill van de oven of op de barbecue lichtbruin roosteren. Af en toe omkeren. Iets laten afkoelen en in dunne plakjes snijden.
De salade op de borden plaatsen en de plakjes kipdijenfilet erover verdelen. Met ciabatta of repen Turks brood serveren, vergezeld van Saison Noordt. Dit verfrissende en fruitige bier met een aangename licht droge afdronk, combineert goed met de frisheid van de salade en de licht geroosterde smaak van de kipdijenfilet.