Gegrilde courgette met geitenkaas en Ibis

Opbrengsten1 portie
 1 courgette
 200 g jonge geitenkaas in cylindervorm
 3 eetlepels olijfolie
 1 teentje knoflook uit de knijper
 1 theelepel gedroogde oregano
 peper uit de molen en zout naar smaak
  Ibis van Ramses als begeleidend bier
1

De courgette in plakje van 0,5 cm snijden. Met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
In een mengkom doen en de olie over de plakjes verdelen. In een grillpan kort om en om laten roosteren.
En daarna de knoflook uit de knijper erover verdelen.
De geitenkaas in plakjes van 3 cm snijden en over de plakjes courgette verdelen. Met gedroogde oregano garneren.
Naar smaak een extra vleugje olijfolie gebruiken. Een goed gekoeld glas Ibis erbij serveren. Ibis is een verfrissend blond bier. Dit bier bevat natuurlijke biologische ingrediënten en is ongepasteuriseerd en ongefilterd.

Ingrediënten

 1 courgette
 200 g jonge geitenkaas in cylindervorm
 3 eetlepels olijfolie
 1 teentje knoflook uit de knijper
 1 theelepel gedroogde oregano
 peper uit de molen en zout naar smaak
  Ibis van Ramses als begeleidend bier

Aanwijzingen

1

De courgette in plakje van 0,5 cm snijden. Met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
In een mengkom doen en de olie over de plakjes verdelen. In een grillpan kort om en om laten roosteren.
En daarna de knoflook uit de knijper erover verdelen.
De geitenkaas in plakjes van 3 cm snijden en over de plakjes courgette verdelen. Met gedroogde oregano garneren.
Naar smaak een extra vleugje olijfolie gebruiken. Een goed gekoeld glas Ibis erbij serveren. Ibis is een verfrissend blond bier. Dit bier bevat natuurlijke biologische ingrediënten en is ongepasteuriseerd en ongefilterd.

Notes

Gegrilde courgette met geitenkaas en Ibis