De scholfilets met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
In een mengkom de zachte roomboter met de fijngeknipte bladpeterselie, vers citroensap en fijngeraspte citroenschil mengen. Op smaak brengen met peper en zout. De gemengde boter over een vel aluminiumfolie verdelen, oprollen en gedurende 1 uur of iets langer in de koelkast laten opstijven.
De scholfilets gelijkmatig met bloem bestuiven. De olie in een koekenpan verhitten en de scholfilets om en om lichtbruin bakken. Af en toe omkeren.
Zo warm mogelijk met rondjes citroen- en peterselieboter en gepofte blokjes aardappel en beetgare peultjes serveren, vergezeld van een goed gekoelde Brand Weizen.
De verfrissende en zachte smaak van Brand Weizen van 5,1 vol% is in harmonie met de frisse smaak van de citroen- en peterselieboter en de zachte en smaak van de gebakken scholfilet.
De scholfilets met weinig zout bestrooien en kort laten rusten.
In een mengkom de zachte roomboter met de fijngeknipte bladpeterselie, vers citroensap en fijngeraspte citroenschil mengen. Op smaak brengen met peper en zout. De gemengde boter over een vel aluminiumfolie verdelen, oprollen en gedurende 1 uur of iets langer in de koelkast laten opstijven.
De scholfilets gelijkmatig met bloem bestuiven. De olie in een koekenpan verhitten en de scholfilets om en om lichtbruin bakken. Af en toe omkeren.
Zo warm mogelijk met rondjes citroen- en peterselieboter en gepofte blokjes aardappel en beetgare peultjes serveren, vergezeld van een goed gekoelde Brand Weizen.
De verfrissende en zachte smaak van Brand Weizen van 5,1 vol% is in harmonie met de frisse smaak van de citroen- en peterselieboter en de zachte en smaak van de gebakken scholfilet.