Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De halve mango schillen, pit verwijderen en in gelijkmatige blokjes snijden. De blokjes mango samen met de blokjes komkommer en rode ui in een mengkom doen en met 3 eetlepels olijfolie en de milde chilisaus mengen. Gedurende 1 uur in de koelkast of op een koele plek plaatsen.
De schoongemaakte garnalen met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. Drie eetlepels olie in een koekenpan verwarmen en de garnalen om en om bakken. Tegen het einde van het bakken 2 geperste teentjes knoflook erdoor roeren.
Over voorverwarmde borden met de mangosalsa verdelen en naar smaak met gemengde sla garneren. Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, IPA (India Pale Ale) niet te zwaar gehopt.
De halve mango schillen, pit verwijderen en in gelijkmatige blokjes snijden. De blokjes mango samen met de blokjes komkommer en rode ui in een mengkom doen en met 3 eetlepels olijfolie en de milde chilisaus mengen. Gedurende 1 uur in de koelkast of op een koele plek plaatsen.
De schoongemaakte garnalen met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. Drie eetlepels olie in een koekenpan verwarmen en de garnalen om en om bakken. Tegen het einde van het bakken 2 geperste teentjes knoflook erdoor roeren.
Over voorverwarmde borden met de mangosalsa verdelen en naar smaak met gemengde sla garneren. Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, IPA (India Pale Ale) niet te zwaar gehopt.