Bereidingswijze:
De rondjes (of vierkantjes) aardappel lichtjes met olie bestrijken en in de grillpan kort om en om roosteren. Vervolgens laten afkoelen. In een mengkom de stukjes forelfilet met de mayonaise, mierikswortel, fijngeknipte bieslook en geraspte sjalot mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Dit mengsel over de aardappel verdelen. Met reepjes tomaat garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, zeer milde India Pale Ale tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de pittige toets van de mierikswortel, in combinatie met de licht gerookte smaak van de forelfilet.
Bereidingswijze:
De rondjes (of vierkantjes) aardappel lichtjes met olie bestrijken en in de grillpan kort om en om roosteren. Vervolgens laten afkoelen. In een mengkom de stukjes forelfilet met de mayonaise, mierikswortel, fijngeknipte bieslook en geraspte sjalot mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Dit mengsel over de aardappel verdelen. Met reepjes tomaat garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, milde Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, zeer milde India Pale Ale tussen 5 en 8 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de pittige toets van de mierikswortel, in combinatie met de licht gerookte smaak van de forelfilet.