Het bier bij dit recept:
Naam: Hopwit
Type: Witbier
De hardgekookte eieren in plakjes snijden en met reepjes ansjovis, gegrilde rode paprika, groene olijven en kleine kappertjes beleggen. Met licht geroosterd stokbrood of ciabatta serveren.
Een goed gekoeld glas Hopwit van 5,5 vol% van brouwerij Witte Anker erbij serveren. Dit verfrissende, fruitige witbier met een verrassende aangename licht droge afdronk past goed bij de zilte smaak van de ansjovis en groene olijven en de licht geroosterde smaak van de rode paprika.
De hardgekookte eieren in plakjes snijden en met reepjes ansjovis, gegrilde rode paprika, groene olijven en kleine kappertjes beleggen. Met licht geroosterd stokbrood of ciabatta serveren.
Een goed gekoeld glas Hopwit van 5,5 vol% van brouwerij Witte Anker erbij serveren. Dit verfrissende, fruitige witbier met een verrassende aangename licht droge afdronk past goed bij de zilte smaak van de ansjovis en groene olijven en de licht geroosterde smaak van de rode paprika.