De hardgekookte eieren halveren en het eigeel eruit halen. In een mengkom het eigeel met de mayonaise en een mespuntje cayenne peper of chili peper of peper uit de molen mengen. Ongeveer 1 uur in de koelkast plaatsen.
Het mengsel in een spuitzak doen en over de eieren verdelen. Met reepjes gegrilde rode paprika, ansjovis, kleine kappertjes en gehalveerde olijven garneren.
Naar smaak met reepjes stokbrood of ciabatta serveren. Een goed gekoeld glas Imperial Zeeuws Blond erbij serveren. Dit frisse, fruitige blonde bier van 7,2 vol% combineert goed met de zilte smaak van de ansjovis, de licht geroosterde smaak van de rode paprika en de subtiele smaak van het eigeel vermengd met de cayenne peper.
De hardgekookte eieren halveren en het eigeel eruit halen. In een mengkom het eigeel met de mayonaise en een mespuntje cayenne peper of chili peper of peper uit de molen mengen. Ongeveer 1 uur in de koelkast plaatsen.
Het mengsel in een spuitzak doen en over de eieren verdelen. Met reepjes gegrilde rode paprika, ansjovis, kleine kappertjes en gehalveerde olijven garneren.
Naar smaak met reepjes stokbrood of ciabatta serveren. Een goed gekoeld glas Imperial Zeeuws Blond erbij serveren. Dit frisse, fruitige blonde bier van 7,2 vol% combineert goed met de zilte smaak van de ansjovis, de licht geroosterde smaak van de rode paprika en de subtiele smaak van het eigeel vermengd met de cayenne peper.