De ansjovisfilets op keukenpapier laten uitlekken en vervolgens in kleine stukjes snijden.
Draadjes van de bleekselderijstengel verwijderen en in piepkleine blokjes snijden. De zwarte olijven in kleine stukjes snijden.
In een mengkom de eieren met een vork fijnmaken en de blokjes bleekselderij, stukjes ansjovisfilet, zwarte olijven, kappertjes en mayonaise erdoor roeren. Op smaak brengen met cayenne peper of peper uit de molen.
Dit mengsel over licht geroosterde sneden stokbrood of ciabatta verdelen en met fijngeknipte bladpeterselie garneren.
Een goed gekoeld glas Brand IPA erbij serveren. De verfrissende smaak met een citrus toets en de aangename licht bittere afdronk van dit bier van 7 vol% passen goed bij de smaak van de bleekselderij, de pittige smaak van de ansjovis, de licht pikante toets van de cayenne peper en de smaak van het licht geroosterde brood.
De ansjovisfilets op keukenpapier laten uitlekken en vervolgens in kleine stukjes snijden.
Draadjes van de bleekselderijstengel verwijderen en in piepkleine blokjes snijden. De zwarte olijven in kleine stukjes snijden.
In een mengkom de eieren met een vork fijnmaken en de blokjes bleekselderij, stukjes ansjovisfilet, zwarte olijven, kappertjes en mayonaise erdoor roeren. Op smaak brengen met cayenne peper of peper uit de molen.
Dit mengsel over licht geroosterde sneden stokbrood of ciabatta verdelen en met fijngeknipte bladpeterselie garneren.
Een goed gekoeld glas Brand IPA erbij serveren. De verfrissende smaak met een citrus toets en de aangename licht bittere afdronk van dit bier van 7 vol% passen goed bij de smaak van de bleekselderij, de pittige smaak van de ansjovis, de licht pikante toets van de cayenne peper en de smaak van het licht geroosterde brood.