Neem een grote braadpan en zet de ui, paprika en venkel aan in de olijfolie. Voeg wanneer de ui glazig is de knoflook toe en laat wat kleur krijgen. Voeg 2 eetlepels peterselie toe, even roeren en het bier toevoegen. Minuutje laten pruttelen en de tomaten met sap toevoegen. Ongeveer 20 minuten laten sudderen.
Leg dan de vis in stukken naast elkaar in de pan. Voeg zout en de gehakte peper en 1 eetlepel peterselie toe. Laat beide kanten van de vis 5 minuten gaarstoven. Leg de stukken vis voorzichtig op een voorverwarmde schotel en schep de saus erover. Serveer op geroosterd brood en drink er een koel glas Muifels Graaf Dicbier Megens Blond bij.
Neem een grote braadpan en zet de ui, paprika en venkel aan in de olijfolie. Voeg wanneer de ui glazig is de knoflook toe en laat wat kleur krijgen. Voeg 2 eetlepels peterselie toe, even roeren en het bier toevoegen. Minuutje laten pruttelen en de tomaten met sap toevoegen. Ongeveer 20 minuten laten sudderen.
Leg dan de vis in stukken naast elkaar in de pan. Voeg zout en de gehakte peper en 1 eetlepel peterselie toe. Laat beide kanten van de vis 5 minuten gaarstoven. Leg de stukken vis voorzichtig op een voorverwarmde schotel en schep de saus erover. Serveer op geroosterd brood en drink er een koel glas Muifels Graaf Dicbier Megens Blond bij.