Smelt de kokosolie in een braadpan. Fruit de uien in ong. 10 minuten. Dan gember en specerijen toevoegen. Minuutje laten bakken, daarna tomaten, zout en peper toevoegen. Laat even meekoken en daarna groenten, bouillonblokje en kokosmelk toevoegen. De groenten moeten half onder de vloeistof staan, anders water toevoegen. Met de deksel op de pan ong. 20 minuten koken. De groentes moeten beetgaar zijn.
Bestrooi met koriander en eet met bijvoorbeeld basmatirijst.
Drink hierbij een gekoeld glas Hop Art. De zachte bittere en fruitige smaak sluit mooi aan bij het kruidige gerecht.
Smelt de kokosolie in een braadpan. Fruit de uien in ong. 10 minuten. Dan gember en specerijen toevoegen. Minuutje laten bakken, daarna tomaten, zout en peper toevoegen. Laat even meekoken en daarna groenten, bouillonblokje en kokosmelk toevoegen. De groenten moeten half onder de vloeistof staan, anders water toevoegen. Met de deksel op de pan ong. 20 minuten koken. De groentes moeten beetgaar zijn.
Bestrooi met koriander en eet met bijvoorbeeld basmatirijst.
Drink hierbij een gekoeld glas Hop Art. De zachte bittere en fruitige smaak sluit mooi aan bij het kruidige gerecht.