Bereidingswijze:
In een wok of braadpan 2 eetlepels olie verhitten. De tomaatblokjes erdoor roeren. Bouillon toevoegen en op de laagste hittebron 20 minuten stoven. Af en toe roeren. Vijf minuten voor het einde van het stoven de geperste knoflook en chilipeper erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. De staafjes courgette kort om en om lichtbruin bakken in weinig olie. Na het bakken met de geraspte kaas bestrooien. Over bordjes met de tomatensaus verdelen. Met oregano garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante en volle smaak van de saus, in combinatie met de licht zilte toets van de geraspte kaas.
Bereidingswijze:
In een wok of braadpan 2 eetlepels olie verhitten. De tomaatblokjes erdoor roeren. Bouillon toevoegen en op de laagste hittebron 20 minuten stoven. Af en toe roeren. Vijf minuten voor het einde van het stoven de geperste knoflook en chilipeper erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. De staafjes courgette kort om en om lichtbruin bakken in weinig olie. Na het bakken met de geraspte kaas bestrooien. Over bordjes met de tomatensaus verdelen. Met oregano garneren.
Aanbevolen bieren:
Pils, witbier, Weizen, blond bier tussen 5 en 8 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%. De frisse en vaak fruitige smaak van deze bieren past goed bij de licht pikante en volle smaak van de saus, in combinatie met de licht zilte toets van de geraspte kaas.