Droog de kerstomaatjes door ze in tweeën te snijden, op een vel bakpapier op een bakplaat te leggen met de snijkant naar boven en te kruiden met olijfolie, citroensap, zout en peper. Provençaalse kruiden en geraspte Parmezaanse kaas tegen het einde van de baktijd over de tomaatjes strooien.
Zet de bakplaat 60 minuten in een voorverwarmde oven van 90 graden Celsius. De tomaatjes hoeven niet helemaal droog te worden. Laat afkoelen.
Was en droog de slabladeren zonder ze te beschadigen. Snij de eieren in plakjes; snij ze net niet helemaal door, zodat de partjes bij elkaar blijven. Maak een mooie compositie op de bladeren van ei, tomaatjes, ansjovisjes en sprenkel de dressing in druppels erover. Strooi de gehakte kruiden erover.
Drink hierbij een gekoeld glas Hop Met De Gijt van Brouwerij De Natte Gijt.
Droog de kerstomaatjes door ze in tweeën te snijden, op een vel bakpapier op een bakplaat te leggen met de snijkant naar boven en te kruiden met olijfolie, citroensap, zout en peper. Provençaalse kruiden en geraspte Parmezaanse kaas tegen het einde van de baktijd over de tomaatjes strooien.
Zet de bakplaat 60 minuten in een voorverwarmde oven van 90 graden Celsius. De tomaatjes hoeven niet helemaal droog te worden. Laat afkoelen.
Was en droog de slabladeren zonder ze te beschadigen. Snij de eieren in plakjes; snij ze net niet helemaal door, zodat de partjes bij elkaar blijven. Maak een mooie compositie op de bladeren van ei, tomaatjes, ansjovisjes en sprenkel de dressing in druppels erover. Strooi de gehakte kruiden erover.
Drink hierbij een gekoeld glas Hop Met De Gijt van Brouwerij De Natte Gijt.