Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Witbier
De broccoliroosjes in een stoommandje boven kokend water beetgaar stomen en af laten koelen.
In een koekenpan op een niet te hoge hittebron, de melk verwarmen en de roomkaas al roerende voorzichtig laten smelten. Vervolgens de blauwaderkaas erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout en over de broccoliroosjes verdelen. aanbevolen bieren: witbier, Weissbier, amber (Spéciale Belge), blond bier tussen 6 en 8 vol%
De broccoliroosjes in een stoommandje boven kokend water beetgaar stomen en af laten koelen.
In een koekenpan op een niet te hoge hittebron, de melk verwarmen en de roomkaas al roerende voorzichtig laten smelten. Vervolgens de blauwaderkaas erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout en over de broccoliroosjes verdelen. aanbevolen bieren: witbier, Weissbier, amber (Spéciale Belge), blond bier tussen 6 en 8 vol%