Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
Broccoliroosjes afspoelen, in een vergiet laten uitlekken en in een stoommandje beetgaar stomen. Uit de pan halen en laten afkoelen.
De harde onderkant van de champignons afsnijden, halveren, in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
Bouillon in een pannetje verwarmen, crème fraîche en stukjes belegen kaas al roerende laten smelten. Op smaak brengen met peper en zout.
Broccoliroosjes en kastanjechampignons op voorverwarmde borden rangschikken en de kaassaus erover verdelen. Met dunne reepjes gegrilde rode paprika en roze peperkorrels garneren. Met stokbrood of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%
Broccoliroosjes afspoelen, in een vergiet laten uitlekken en in een stoommandje beetgaar stomen. Uit de pan halen en laten afkoelen.
De harde onderkant van de champignons afsnijden, halveren, in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
Bouillon in een pannetje verwarmen, crème fraîche en stukjes belegen kaas al roerende laten smelten. Op smaak brengen met peper en zout.
Broccoliroosjes en kastanjechampignons op voorverwarmde borden rangschikken en de kaassaus erover verdelen. Met dunne reepjes gegrilde rode paprika en roze peperkorrels garneren. Met stokbrood of ciabatta serveren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%