De stukken bleekselderij in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
De verkruimelde walnoten, geperste knoflook, olijfolie en basilicum in een vijzel doen en zo fijn mogelijk stampen. Naar smaak extra olijfolie gebruiken en de Parmezaanse kaas erdoor roeren. Alle ingrediënten kunnen ook in een keukenmachine worden gepureerd. Op smaak brengen met peper en zout en met de stukken bleekselderij serveren.
Een goed gekoeld glas KIEM van 6,5vol% erbij serveren. De aangename frisheid van dit bier en de subtiele houttoets passen goed bij de subtiele aardse smaak van de walnoten in combinatie met de frisse smaak van de basilicumblaadjes en de pittige smaak van de kaas.
De stukken bleekselderij in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen.
De verkruimelde walnoten, geperste knoflook, olijfolie en basilicum in een vijzel doen en zo fijn mogelijk stampen. Naar smaak extra olijfolie gebruiken en de Parmezaanse kaas erdoor roeren. Alle ingrediënten kunnen ook in een keukenmachine worden gepureerd. Op smaak brengen met peper en zout en met de stukken bleekselderij serveren.
Een goed gekoeld glas KIEM van 6,5vol% erbij serveren. De aangename frisheid van dit bier en de subtiele houttoets passen goed bij de subtiele aardse smaak van de walnoten in combinatie met de frisse smaak van de basilicumblaadjes en de pittige smaak van de kaas.