Beyond burger met tripel van Grutte Pier

Opbrengsten1 portie
 4 sesam hamburgerbroodjes

 4 Beyondburgers
 2 tomaten in plakjes

 2 avocado’s in blokjes, besprenkeld met citroensap 

 1 gesnipperde rode ui

 peper uit de molen en zout naar smaak
 mayonaise
1

Snij de broodjes open en leg ze kort op het rooster van de ruim voorverwarmde barbecue. Niet laten aanbranden!

2

Grill dan de Beyond burgers op de barbecue. Beide zijden 2-3 minuten. Niet doorbakken; ze moeten sappig blijven.

3

Snij de slabladeren in passende stukken en leg op de bodem van het broodje. Leg de Beyond burger op de sla en leg vervolgens plakjes tomaat op de burger.

4

Roer de avocadoblokjes en gesnipperde ui door elkaar en schep dit op de burger. Met een kookrondje kan een strak effect verkregen worden. Schep een eetlepel mayonaise op de bovenkant (grillkant) van het broodje plaats dit op de avocado.

5

Drink hierbij een goed gekoeld glas Grutte Pier Tripel van 7,5% (World Beer Award Winner 2017). Verfrissend en aanvullend.

Ingrediënten

 4 sesam hamburgerbroodjes

 4 Beyondburgers
 2 tomaten in plakjes

 2 avocado’s in blokjes, besprenkeld met citroensap 

 1 gesnipperde rode ui

 peper uit de molen en zout naar smaak
 mayonaise

Aanwijzingen

1

Snij de broodjes open en leg ze kort op het rooster van de ruim voorverwarmde barbecue. Niet laten aanbranden!

2

Grill dan de Beyond burgers op de barbecue. Beide zijden 2-3 minuten. Niet doorbakken; ze moeten sappig blijven.

3

Snij de slabladeren in passende stukken en leg op de bodem van het broodje. Leg de Beyond burger op de sla en leg vervolgens plakjes tomaat op de burger.

4

Roer de avocadoblokjes en gesnipperde ui door elkaar en schep dit op de burger. Met een kookrondje kan een strak effect verkregen worden. Schep een eetlepel mayonaise op de bovenkant (grillkant) van het broodje plaats dit op de avocado.

5

Drink hierbij een goed gekoeld glas Grutte Pier Tripel van 7,5% (World Beer Award Winner 2017). Verfrissend en aanvullend.

Beyond burger met tripel van Grutte Pier