De rode bietjes, bleekselderij en mierikswortel met de verse roomkaas en mascarpone mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
Dit mengsel over de plakjes beenham verdelen. Met fijngeknipte verse bieslook en een bietenblaadje garneren. Naar smaak met licht geroosterde sneden ciabatta of volkorenbrood serveren.
Een goed gekoeld glas ZHB Tripel erbij serveren. Dit fruitige, goudblonde bier van 8,4 vol% met een aangename lichte bitterheid in de afdronk, combineert goed met de smaak van de ham, de zachte smaak van de groenten en vooral de pittigheid van de mierikswortel en de smaak van de verse bieslook.
De rode bietjes, bleekselderij en mierikswortel met de verse roomkaas en mascarpone mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
Dit mengsel over de plakjes beenham verdelen. Met fijngeknipte verse bieslook en een bietenblaadje garneren. Naar smaak met licht geroosterde sneden ciabatta of volkorenbrood serveren.
Een goed gekoeld glas ZHB Tripel erbij serveren. Dit fruitige, goudblonde bier van 8,4 vol% met een aangename lichte bitterheid in de afdronk, combineert goed met de smaak van de ham, de zachte smaak van de groenten en vooral de pittigheid van de mierikswortel en de smaak van de verse bieslook.