In een pannetje de halfvolle melk aan de kook brengen. Het pannetje van de hittebron halen en de stukjes pure chocolade en oploskoffie erdoor roeren tot een gladde saus is ontstaan. De saus warm houden.
De schil van de bananen verwijderen en halveren. Een mengsel van zonnebloemolie en roomboter in een koekenpan met anti-aanbaklaag verhitten en de gehalveerde bananen kort om en om lichtbruin bakken. De bananen over voorverwarmde borden verdelen en met de amandelsnippers, die kort in de koekenpan zijn verwarm garneren.
Met de warme of lauwwarme chocoladesaus serveren. Een licht gekoeld proefglaasje (15 cl) of glas East India Porter van brouwerij KEES erbij serveren.
Deze toegankelijke Porter met aroma’s van walnoten, koffie en chocolade is in harmonie met de zachte licht zoete smaak van de banaan en de chocolade saus met een vleugje koffie.
In een pannetje de halfvolle melk aan de kook brengen. Het pannetje van de hittebron halen en de stukjes pure chocolade en oploskoffie erdoor roeren tot een gladde saus is ontstaan. De saus warm houden.
De schil van de bananen verwijderen en halveren. Een mengsel van zonnebloemolie en roomboter in een koekenpan met anti-aanbaklaag verhitten en de gehalveerde bananen kort om en om lichtbruin bakken. De bananen over voorverwarmde borden verdelen en met de amandelsnippers, die kort in de koekenpan zijn verwarm garneren.
Met de warme of lauwwarme chocoladesaus serveren. Een licht gekoeld proefglaasje (15 cl) of glas East India Porter van brouwerij KEES erbij serveren.
Deze toegankelijke Porter met aroma’s van walnoten, koffie en chocolade is in harmonie met de zachte licht zoete smaak van de banaan en de chocolade saus met een vleugje koffie.