Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De schoongemaakte middelgrote garnalen met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. De avocado pureren, citroensap erdoor roeren en eventueel zeven voor een fijne puree.
De zaadlijst en zaadjes uit de trostomaten verwijderen en in gelijkmatige partjes snijden. De olie in een wok verwarmen, de garnalen roerbakken en uit de wok halen. De garnalen kunnen eventueel ook kort om en om geroosterd worden op de grillpan of op de barbecue. Bestrooien met cajunkruiden.
De avocadopuree over de partjes tomaat verdelen en met de garnalen garneren. Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%.
De schoongemaakte middelgrote garnalen met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. De avocado pureren, citroensap erdoor roeren en eventueel zeven voor een fijne puree.
De zaadlijst en zaadjes uit de trostomaten verwijderen en in gelijkmatige partjes snijden. De olie in een wok verwarmen, de garnalen roerbakken en uit de wok halen. De garnalen kunnen eventueel ook kort om en om geroosterd worden op de grillpan of op de barbecue. Bestrooien met cajunkruiden.
De avocadopuree over de partjes tomaat verdelen en met de garnalen garneren. Aanbevolen bieren: pils (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%.