Avocado met krab, ei en Petrus Blond

Categorie
Opbrengsten1 portie
 250 g krabvlees, gekookt
 2 rijpe avocado’s, ontpit
 2 eetlepels mayonaise, liefst zelf gemaakt
 3 theelepels vers citroensap
 verkruimeld eigeel van 2 hardgekookte eieren
 takjes verse bieslook
 peper uit de molen en zout naar smaak
1

In een mengkom het krabvlees met de mayonaise en het citroensap mengen. Op smaak brengen met peper en zout.

2

De avocado’s met dit mengsel vullen en met het verkruimelde eigeel en bieslook garneren.

3

Een goed gekoeld glas Petrus Blond bij dit gerecht serveren. De fijne aromahoppen zorgen voor een verfrissende toets, die goed past bij de zachte smaak van de krab, de romige avocado en het verkruimelde eigeel.

Ingrediënten

 250 g krabvlees, gekookt
 2 rijpe avocado’s, ontpit
 2 eetlepels mayonaise, liefst zelf gemaakt
 3 theelepels vers citroensap
 verkruimeld eigeel van 2 hardgekookte eieren
 takjes verse bieslook
 peper uit de molen en zout naar smaak

Aanwijzingen

1

In een mengkom het krabvlees met de mayonaise en het citroensap mengen. Op smaak brengen met peper en zout.

2

De avocado’s met dit mengsel vullen en met het verkruimelde eigeel en bieslook garneren.

3

Een goed gekoeld glas Petrus Blond bij dit gerecht serveren. De fijne aromahoppen zorgen voor een verfrissende toets, die goed past bij de zachte smaak van de krab, de romige avocado en het verkruimelde eigeel.

Avocado met krab, ei en Petrus Blond