De blokjes knolselderij in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen. In een mengkom de blokjes knolselderij, blokjes ei en zoete appel met de mayonaise en roomkaas mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Ruim 1 uur in de koelkast of een koele plek plaatsen om iets op te stijven.
De witte asperges schillen en de harde onderkant afsnijden. In een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en iets laten afkoelen. Bij gebruik van de groene asperges de harde onderkant afsnijden en in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en iets laten afkoelen. Het mengsel van mayonaise en roomkaas over de asperges verdelen en met fijngehakte verse bieslook garneren. Een goed gekoeld glas KIEM erbij serveren.
Deze verfrissende lentebock van 6,5 vol% met een subtiele houttoets past goed bij de zachte smaak van de asperges in combinatie met de frisse smaak van de knolselderij en appel.
De blokjes knolselderij in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en laten afkoelen. In een mengkom de blokjes knolselderij, blokjes ei en zoete appel met de mayonaise en roomkaas mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Ruim 1 uur in de koelkast of een koele plek plaatsen om iets op te stijven.
De witte asperges schillen en de harde onderkant afsnijden. In een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en iets laten afkoelen. Bij gebruik van de groene asperges de harde onderkant afsnijden en in een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en iets laten afkoelen. Het mengsel van mayonaise en roomkaas over de asperges verdelen en met fijngehakte verse bieslook garneren. Een goed gekoeld glas KIEM erbij serveren.
Deze verfrissende lentebock van 6,5 vol% met een subtiele houttoets past goed bij de zachte smaak van de asperges in combinatie met de frisse smaak van de knolselderij en appel.