De stukjes dadel gedurende 1 tot 2 uur in de Westmalle Trappist Dubbel wellen.
De olie in een koekenpan verhitten en de stukjes dadel en sjalot al roerende kort verwarmen. Op de laagste hittebron en met de deksel op de pan 15 minuten stoven. Het restant van het bier erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout.
De sneden wit- of volkorenbrood in de vorm van een driehoekje snijden. Op de grillpan leggen en om en om lichtbruin roosteren. Af en toe omkeren. Iets laten afkoelen en de Ardeense paté erover verdelen. Met de dadel- en sjalottenpuree serveren en met verkruimelde walnoten garneren.
Een licht gekoeld glas Westmalle Trappist Dubbel erbij serveren. Dit volmondige donkere bier met een aangenaam licht zoetje combineert goed met de zoete smaak van de dadel- en sjalottenpuree, de aardse smaak van de walnoten en de smeuïge smaak van de paté.
De stukjes dadel gedurende 1 tot 2 uur in de Westmalle Trappist Dubbel wellen.
De olie in een koekenpan verhitten en de stukjes dadel en sjalot al roerende kort verwarmen. Op de laagste hittebron en met de deksel op de pan 15 minuten stoven. Het restant van het bier erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout.
De sneden wit- of volkorenbrood in de vorm van een driehoekje snijden. Op de grillpan leggen en om en om lichtbruin roosteren. Af en toe omkeren. Iets laten afkoelen en de Ardeense paté erover verdelen. Met de dadel- en sjalottenpuree serveren en met verkruimelde walnoten garneren.
Een licht gekoeld glas Westmalle Trappist Dubbel erbij serveren. Dit volmondige donkere bier met een aangenaam licht zoetje combineert goed met de zoete smaak van de dadel- en sjalottenpuree, de aardse smaak van de walnoten en de smeuïge smaak van de paté.