Drie eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de ringen ui kort roerbakken. Bouillon toevoegen en op de laagste hittebron 4 tot 5 minuten verwarmen. Na het verwarmen de grove pikante rode paprikapoeder erdoor roeren.
De ananas in gelijkmatige stukjes snijden en met de bacon omwikkelen. Twee eetlepels olie in een koekenpan verhitten en de omwikkelde ananas om en om bakken tot de bacon lichtbruin van kleur is geworden.
Over voorverwarmde bordjes verdelen en met de ringen ui garneren. Een goed gekoeld glas Jan de Lichte van 7 vol% erbij serveren. Dit fruitige, licht kruidige en verfrissende witbier past goed bij het lichte zoetje van de ananas, de licht zilte smaak van de bacon en de pikante toets van de ringen ui.
Drie eetlepels olie in een wok of koekenpan verhitten en de ringen ui kort roerbakken. Bouillon toevoegen en op de laagste hittebron 4 tot 5 minuten verwarmen. Na het verwarmen de grove pikante rode paprikapoeder erdoor roeren.
De ananas in gelijkmatige stukjes snijden en met de bacon omwikkelen. Twee eetlepels olie in een koekenpan verhitten en de omwikkelde ananas om en om bakken tot de bacon lichtbruin van kleur is geworden.
Over voorverwarmde bordjes verdelen en met de ringen ui garneren. Een goed gekoeld glas Jan de Lichte van 7 vol% erbij serveren. Dit fruitige, licht kruidige en verfrissende witbier past goed bij het lichte zoetje van de ananas, de licht zilte smaak van de bacon en de pikante toets van de ringen ui.