Bereidingswijze
De bloemenhoning over de bodem van glaasjes of schaaltjes verdelen. In een mengkom de stukjes abrikoos met de mascarpone en stukjes cake mengen. Dit mengsel 1 tot 2 uur in de koelkast plaatsen om iets op te stijven.
Aanbevolen bieren
Lichtzoet honingbier, lichtzoet abrikozenbier, lichtzoet perzikenbier, donker bier, bijvoorbeeld Dubbel tussen 5 en 8 vol%, Porter, Quadrupel tussen 8 en 10 vol%, naar smaak geserveerd in proefglaasjes van 10 of 15 cl. De lichtzoete tot zoete toets van deze bieren past goed bij de zoete smaak van dit dessert.
Bereidingswijze
De bloemenhoning over de bodem van glaasjes of schaaltjes verdelen. In een mengkom de stukjes abrikoos met de mascarpone en stukjes cake mengen. Dit mengsel 1 tot 2 uur in de koelkast plaatsen om iets op te stijven.
Aanbevolen bieren
Lichtzoet honingbier, lichtzoet abrikozenbier, lichtzoet perzikenbier, donker bier, bijvoorbeeld Dubbel tussen 5 en 8 vol%, Porter, Quadrupel tussen 8 en 10 vol%, naar smaak geserveerd in proefglaasjes van 10 of 15 cl. De lichtzoete tot zoete toets van deze bieren past goed bij de zoete smaak van dit dessert.