100 Praktische tips

Let ook op de intensiteit van smaken. Volle gerechten vragen om volle bieren, lichte gerechten om gemakkelijk drinkbare’, één van de vele tips bij het onderwerp bier en spijs. Dit onderwerp wordt op een overzichtelijke en informatieve manier besproken in de brochure ‘Bierbeleving’, die als bijlage is opgenomen in het het maartnummer van het bierblad B.A.R. van AB-Inbev Nederland. Aan de hand van de bieren uit het zeer gevarieerde AB-Inbev assortiment worden talloze voorbeelden van bier- en spijscombinaties opgesomd. Restaurateurs en bierliefhebbers kunnen hun voordeel hiermee doen en vanuit hun smaakbeleving aanvullen en verrijken. Naast dit onderwerp wordt op een  praktische manier aandacht besteed aan onderwerpen als het bierassortiment en het behalen van maximale winst, de tapinstallatie, het tappen, de kennis van het assortiment, de zichtbaarheid en presentatie van het assortiment, aansprekende bieractiviteiten en het verhogen van rendement door actieve verkoop. De brochure wordt besloten met een opsomming van voor de hand liggende, maar vaak vergeten dingen die je beslist moet doen en beslist niet. Samengevat, een praktische handleiding om de bierbeleving nog meer te bevorderen en te versterken.

Han Hidalgo