Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De olie in een koekenpan verhitten en de uitgelekte tuinbonen kort verwarmen. Hittebron op de laagste stand zetten, de kleine stukjes knoflook (of geperste knoflook) en rode paprika erdoor roeren en nog kort verwarmen. Op smaak brengen met peper en zout.
Iets laten afkoelen, de fijngeknipte verse munt erdoor roeren en over de plakjes gekookte beenham verdelen. Oprollen of in de vorm van een envelopje serveren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session IPA (India Pale Ale) tussen 3 en 5 vol%.
De olie in een koekenpan verhitten en de uitgelekte tuinbonen kort verwarmen. Hittebron op de laagste stand zetten, de kleine stukjes knoflook (of geperste knoflook) en rode paprika erdoor roeren en nog kort verwarmen. Op smaak brengen met peper en zout.
Iets laten afkoelen, de fijngeknipte verse munt erdoor roeren en over de plakjes gekookte beenham verdelen. Oprollen of in de vorm van een envelopje serveren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, amberkleurig bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session IPA (India Pale Ale) tussen 3 en 5 vol%.