In een mengkom de flinterdun gesneden bleekselderij, mierikswortelcrème en geraspte appel mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
In een mengkom de olie en het sinaasappelsap met een staafmixer mengen. De gemengde sla en het mengsel van bleekselderij, mierikswortel en appel over bordjes verdelen.
De dunne plakjes heilbotfilet erop plaatsen en de dressing erover lepelen.
Met warme toast serveren, vergezeld van een licht gekoeld glas Westmalle Trappist Tripel. Dit fruitige en volmondige bier met een licht bittere afdronk, combineert goed met de gerookte smaak van de heilbotfilet en de frisse toets van de dressing en de frisheid van de bleekselderij en zoetzure appel.
In een mengkom de flinterdun gesneden bleekselderij, mierikswortelcrème en geraspte appel mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
In een mengkom de olie en het sinaasappelsap met een staafmixer mengen. De gemengde sla en het mengsel van bleekselderij, mierikswortel en appel over bordjes verdelen.
De dunne plakjes heilbotfilet erop plaatsen en de dressing erover lepelen.
Met warme toast serveren, vergezeld van een licht gekoeld glas Westmalle Trappist Tripel. Dit fruitige en volmondige bier met een licht bittere afdronk, combineert goed met de gerookte smaak van de heilbotfilet en de frisse toets van de dressing en de frisheid van de bleekselderij en zoetzure appel.