Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
In een mengkom de tonijn, ansjovisreepjes, geraspte limoenschil en Tabasco met de staafmixer pureren. Na het pureren de roomkaas en piepkleine blokjes komkommer erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout en 1 tot 2 uur in de koelkast plaatsen om op te stijven.
De Tasty Tom tomaatjes of kleine trostomaten halveren en de zaadlijst en zaadjes verwijderen. De ontstane holte met het tonijnmengsel vullen. Met dunne sliertjes limoenschil garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session IPA (India Pale Ale) tussen 3 en 5 vol%, Engelse IPA (India Pale Ale) tussen 5 en 7 vol%.
In een mengkom de tonijn, ansjovisreepjes, geraspte limoenschil en Tabasco met de staafmixer pureren. Na het pureren de roomkaas en piepkleine blokjes komkommer erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout en 1 tot 2 uur in de koelkast plaatsen om op te stijven.
De Tasty Tom tomaatjes of kleine trostomaten halveren en de zaadlijst en zaadjes verwijderen. De ontstane holte met het tonijnmengsel vullen. Met dunne sliertjes limoenschil garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session IPA (India Pale Ale) tussen 3 en 5 vol%, Engelse IPA (India Pale Ale) tussen 5 en 7 vol%.