Kastanjechampignons met quinoa, groenten en Duits & Lauret KIEM

Opbrengsten1 portie
 25 g kastanjechampignons, zonder steeltjes, uitgehold
 75 tot 100 gram quinoa, bio kwaliteit
 1 kleine bleekselderijstengel, zonder draadjes, in piepkleine blokjes
 4 eetlepels winterwortel, geschraapt, in piepkleine blokjes
 4 eetlepels (gele) paprika, zonder zaadlijst, in piepkleine blokjes
 1 teentje verse knoflook, geschild en in kleine stukjes
 1 mespunt komijnpoeder
 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie
 8 eetlepels gevogelte- of groentenbouillon
 peper uit de molen en zout naar smaak

Ingrediënten

 25 g kastanjechampignons, zonder steeltjes, uitgehold
 75 tot 100 gram quinoa, bio kwaliteit
 1 kleine bleekselderijstengel, zonder draadjes, in piepkleine blokjes
 4 eetlepels winterwortel, geschraapt, in piepkleine blokjes
 4 eetlepels (gele) paprika, zonder zaadlijst, in piepkleine blokjes
 1 teentje verse knoflook, geschild en in kleine stukjes
 1 mespunt komijnpoeder
 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie
 8 eetlepels gevogelte- of groentenbouillon
 peper uit de molen en zout naar smaak

Aanwijzingen

Notes

Kastanjechampignons met quinoa, groenten en Duits & Lauret KIEM