Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Kastanjechampignons met quinoa, groenten en Duits & Lauret KIEM
Home
Bier Cuisine
Recepten
Kastanjechampignons met quinoa, groenten en Duits & Lauret KIEM
Categorie
Hoofdgerechten
Add to List
Opbrengsten
1 portie
Kwart (0.25 opdieningen)
Half (0.5 opdieningen)
Standaard (1 opdiening)
Dubbel (2 opdieningen)
Drievoudig (3 opdieningen)
25
g
kastanjechampignons, zonder steeltjes, uitgehold
75 tot 100 gram quinoa, bio kwaliteit
1
kleine bleekselderijstengel, zonder draadjes, in piepkleine blokjes
4
eetlepels
winterwortel, geschraapt, in piepkleine blokjes
4
eetlepels
(gele) paprika, zonder zaadlijst, in piepkleine blokjes
1
teentje verse knoflook, geschild en in kleine stukjes
1
mespunt komijnpoeder
2
eetlepels
olijf- of zonnebloemolie
8
eetlepels
gevogelte- of groentenbouillon
peper uit de molen en zout naar smaak
Ingrediënten
25
g
kastanjechampignons, zonder steeltjes, uitgehold
75 tot 100 gram quinoa, bio kwaliteit
1
kleine bleekselderijstengel, zonder draadjes, in piepkleine blokjes
4
eetlepels
winterwortel, geschraapt, in piepkleine blokjes
4
eetlepels
(gele) paprika, zonder zaadlijst, in piepkleine blokjes
1
teentje verse knoflook, geschild en in kleine stukjes
1
mespunt komijnpoeder
2
eetlepels
olijf- of zonnebloemolie
8
eetlepels
gevogelte- of groentenbouillon
peper uit de molen en zout naar smaak
Aanwijzingen
Notes
Kastanjechampignons met quinoa, groenten en Duits & Lauret KIEM
Ingrediënten
Aanwijzingen
Share
Tweet
Save
Share
Email
Het bier bij dit recept:
Naam:
Duits & Lauret KIEM
Type:
Mei- of lentebock
Brouwerij:
Fortbrouwerij Duits & Lauret