In een mengkom de blokjes mango, komkommer en bleekselderij met de pikante chilisaus, citroen- of limoensap en 3 eetlepels olie mengen. Liefhebbers van extra pikant kunnen een fijngehakt klein Spaans pepertje, zonder zaadlijst, toevoegen. Dit mengsel gedurende 2 uur op een koele plaats of in de koelkast zetten.
De plakken roodbaarsfilet met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. Vervolgens met weinig bloem bestuiven. Drie eetlepels olie in een koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en de roodbaarsfilets om en om lichtbruin bakken. Af en toe omkeren.
Zo warm mogelijk met het mengsel van de mango en reepjes stokbrood of ciabatta serveren. Een goed gekoeld glas Brand Blond erbij serveren. Dit frutige, volmoutige bier van 8,5vol% met een aangename hoppigheid, komt goed tot z’n recht bij de smaak van de vis in combinatie met de pikante toets van het mengsel met de mango en de frisheid van de blokjes bleekselderij.
In een mengkom de blokjes mango, komkommer en bleekselderij met de pikante chilisaus, citroen- of limoensap en 3 eetlepels olie mengen. Liefhebbers van extra pikant kunnen een fijngehakt klein Spaans pepertje, zonder zaadlijst, toevoegen. Dit mengsel gedurende 2 uur op een koele plaats of in de koelkast zetten.
De plakken roodbaarsfilet met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. Vervolgens met weinig bloem bestuiven. Drie eetlepels olie in een koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en de roodbaarsfilets om en om lichtbruin bakken. Af en toe omkeren.
Zo warm mogelijk met het mengsel van de mango en reepjes stokbrood of ciabatta serveren. Een goed gekoeld glas Brand Blond erbij serveren. Dit frutige, volmoutige bier van 8,5vol% met een aangename hoppigheid, komt goed tot z’n recht bij de smaak van de vis in combinatie met de pikante toets van het mengsel met de mango en de frisheid van de blokjes bleekselderij.