Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Home
Biertapas
Recepten
Beers & Beans
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Brouwerijen
Overig
Koken met bier
Bierpublicaties
Bierlinks
Contact
Rosbief met vijgenpuree, amandelen en Westmalle Trappist Dubbel
Home
Bier Cuisine
Recepten
Rosbief met vijgenpuree, amandelen en Westmalle Trappist Dubbel
Categorie
Hoofdgerechten
Add to List
Opbrengsten
1 portie
Kwart (0.25 opdieningen)
Half (0.5 opdieningen)
Standaard (1 opdiening)
Dubbel (2 opdieningen)
Drievoudig (3 opdieningen)
300
g
gebraden rosbief, in dunne plakjes
5
gedroogde vijgen
2
kleine sjalotjes, geschild, in stukjes
2
eetlepels
amandelsnippers
1
mespunt geraspte schil van een goed geboende sinaasappel
50
cl
Westmalle Trappist Dubbel
2
eetlepels
zonnebloemolie
peper uit de molen en zout naar smaak
Ingrediënten
300
g
gebraden rosbief, in dunne plakjes
5
gedroogde vijgen
2
kleine sjalotjes, geschild, in stukjes
2
eetlepels
amandelsnippers
1
mespunt geraspte schil van een goed geboende sinaasappel
50
cl
Westmalle Trappist Dubbel
2
eetlepels
zonnebloemolie
peper uit de molen en zout naar smaak
Aanwijzingen
Notes
Rosbief met vijgenpuree, amandelen en Westmalle Trappist Dubbel
Ingrediënten
Aanwijzingen
Share
Tweet
Save
Share
Email
Het bier bij dit recept:
Naam:
Westmalle Trappist Dubbel
Type:
Dubbel
Brouwerij:
Trappistenbrouwerij Westmalle