Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De heekfilet in stukken snijden en met weinig zout bestrooien. In een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en iets laten afkoelen. In en mengkom doen, stukjes aardappel, geperste knoflook, olijfolie en koksroom toevoegen en met een vork zo fijn mogelijk maken.
De harissa met de tomatenpuree mengen. Harissa is een pikante Noord-Afrikaanse kruidige pikante saus en in tubes of blikjes bij mediterrane voedingswinkels en grote supermarkten verkrijgbaar.
De sneden licht geroosterd stokbrood met dit mengsel besmeren en met het mengsel van tomatenpuree en harissa garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), alcoholvrije- of alcoholarme pilsener, witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, Session India Pale tussen 3 en 5 vol%.
De heekfilet in stukken snijden en met weinig zout bestrooien. In een stoommandje boven heet water beetgaar stomen en iets laten afkoelen. In en mengkom doen, stukjes aardappel, geperste knoflook, olijfolie en koksroom toevoegen en met een vork zo fijn mogelijk maken.
De harissa met de tomatenpuree mengen. Harissa is een pikante Noord-Afrikaanse kruidige pikante saus en in tubes of blikjes bij mediterrane voedingswinkels en grote supermarkten verkrijgbaar.
De sneden licht geroosterd stokbrood met dit mengsel besmeren en met het mengsel van tomatenpuree en harissa garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener (niet te zwaar gehopt), alcoholvrije- of alcoholarme pilsener, witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, Session India Pale tussen 3 en 5 vol%.