Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De oven op 180 graden Celsius verwarmen. De olie in een wok of koekenpan verhitten en de stukjes flespompoen en sjalot kort roerbakken. Kerriepoeder en bouillon toevoegen en op de laagste hittebron met de deksel op de wok of pan gedurende 10 tot 15 minuten stoven. Met de staafmixer pureren en op smaak brengen met peper en zout.
De pasteibakjes in de voorverwarmde oven of in de magnetron kort verwarmen. De pasteibakjes met het warme of lauwwarme mengsel vullen en met kleine blokjes bleekselderij garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener, alcoholvrije- of alcoholarme pilsener, witbier, Weissbier, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale tusen 3 en 5 vol%.
De oven op 180 graden Celsius verwarmen. De olie in een wok of koekenpan verhitten en de stukjes flespompoen en sjalot kort roerbakken. Kerriepoeder en bouillon toevoegen en op de laagste hittebron met de deksel op de wok of pan gedurende 10 tot 15 minuten stoven. Met de staafmixer pureren en op smaak brengen met peper en zout.
De pasteibakjes in de voorverwarmde oven of in de magnetron kort verwarmen. De pasteibakjes met het warme of lauwwarme mengsel vullen en met kleine blokjes bleekselderij garneren.
Aanbevolen bieren: pilsener, alcoholvrije- of alcoholarme pilsener, witbier, Weissbier, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale tusen 3 en 5 vol%.