Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
In een mengkom de eieren met de room mengen.
De olie in een koekenpan (met antiaanbaklaag) verhitten en de stukjes sjalot, aardappel en courgette kort roerbakken. Het mengsel van ei en room toevoegen en al roerende iets laten stollen. Met de deksel op de pan nog kort verwarmen op de laagste hittebron. Op smaak brengen met peper en zout. Warm of lauwwarm serveren.
Naar smaak met blokjes komkommer en tomaat garneren. Aanbevolen bieren: pilsener, alcoholvrije- of alcoholarme pilsener, witbier, Weissbier, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%
In een mengkom de eieren met de room mengen.
De olie in een koekenpan (met antiaanbaklaag) verhitten en de stukjes sjalot, aardappel en courgette kort roerbakken. Het mengsel van ei en room toevoegen en al roerende iets laten stollen. Met de deksel op de pan nog kort verwarmen op de laagste hittebron. Op smaak brengen met peper en zout. Warm of lauwwarm serveren.
Naar smaak met blokjes komkommer en tomaat garneren. Aanbevolen bieren: pilsener, alcoholvrije- of alcoholarme pilsener, witbier, Weissbier, Saison, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%