Het bier bij dit recept:
Naam: Diverse bieren mogelijk zie recept
Type: Pilsener
De olie in een koekenpan verhitten en de teentjes knoflook zo kort mogelijk roerbakken. Met de deksel op de pan op de laagste hittebron nog kort garen, laten afkoelen en halveren.
De courgette in plakken van ongeveer 1 cm dikte snijden en in een stoommandje boven heet water kort beetgaar stomen en laten afkoelen.
De puree van gegrilde rode paprika over de plakken gestoomde courgette verdelen en met de gepofte knoflook, gehalveerde reepjes ansjovis en bladselderij garneren.
Aanbevolen bieren, pilsener, witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, India Pale Ale (niet te zwaar gehopt).
De olie in een koekenpan verhitten en de teentjes knoflook zo kort mogelijk roerbakken. Met de deksel op de pan op de laagste hittebron nog kort garen, laten afkoelen en halveren.
De courgette in plakken van ongeveer 1 cm dikte snijden en in een stoommandje boven heet water kort beetgaar stomen en laten afkoelen.
De puree van gegrilde rode paprika over de plakken gestoomde courgette verdelen en met de gepofte knoflook, gehalveerde reepjes ansjovis en bladselderij garneren.
Aanbevolen bieren, pilsener, witbier, Weissbier, blond bier tussen 5 en 7 vol%, Saison, Session India Pale Ale tussen 3 en 5 vol%, India Pale Ale (niet te zwaar gehopt).