In een mengkom de Framboos met een staafmixer mengen met de olie. Op smaak brengen met peper en zout.
De gemengde sla op bordjes rangschikken en de plakjes gerookte eendenborstfilet en dressing erover verdelen.
Een proefglaasje (10 of 15 cl) Framboos van Wild Ales van Tommie Sjef erbij serveren. Dit fruitige, aangename licht zure bier komt goed tot z’n recht bij de smaak van de dressing, de licht gerookte toets van de eendenborstfilet en het knapperige van de verse slasoorten. Met warme toast of ciabatta serveren.
In een mengkom de Framboos met een staafmixer mengen met de olie. Op smaak brengen met peper en zout.
De gemengde sla op bordjes rangschikken en de plakjes gerookte eendenborstfilet en dressing erover verdelen.
Een proefglaasje (10 of 15 cl) Framboos van Wild Ales van Tommie Sjef erbij serveren. Dit fruitige, aangename licht zure bier komt goed tot z’n recht bij de smaak van de dressing, de licht gerookte toets van de eendenborstfilet en het knapperige van de verse slasoorten. Met warme toast of ciabatta serveren.