Salade van artisjok, feta, witte bonen, tomaat en Jan de Lichte

Categorie
Opbrengsten1 portie
 4 kleine artisjokken, gekookt, op (olijf)olie, in blik of pot
 5 eetlepel kleine blokjes feta, op olijfolie
 4 eetlepel olijven gevuld met rode paprika
 6 eetlepel gekookte (grote) witte bonen, uit pot of blik
 1 grote trostomaat
 2 eetlepel vers citroen- of limoensap
 4 eetlepel olijfolie, extra vierge
 1 eetlepel bloemenhoning
 75 g gemengde sla met o.a. rucola, snijbiet
 peper uit de molen en zout naar smaak

Ingrediënten

 4 kleine artisjokken, gekookt, op (olijf)olie, in blik of pot
 5 eetlepel kleine blokjes feta, op olijfolie
 4 eetlepel olijven gevuld met rode paprika
 6 eetlepel gekookte (grote) witte bonen, uit pot of blik
 1 grote trostomaat
 2 eetlepel vers citroen- of limoensap
 4 eetlepel olijfolie, extra vierge
 1 eetlepel bloemenhoning
 75 g gemengde sla met o.a. rucola, snijbiet
 peper uit de molen en zout naar smaak

Aanwijzingen

Notes

Salade van artisjok, feta, witte bonen, tomaat en Jan de Lichte